Кадри ютуб/подкаст Сашо КадиевАлександра Богданска  е една от доста обсъжданите

...
Кадри ютуб/подкаст Сашо КадиевАлександра Богданска  е една от доста обсъжданите
Коментари Харесай

Алекс Богданска с нов дом, ново гадже и много проекти

Кадри ютуб/подкаст Сашо Кадиев

Александра Богданска  е една от много обсъжданите инфлуенсърки и модел и най-много поради връзката й с радостния кореспондент Дани Петканов, с който сътвориха и дете.

Раздялата им е към този момент в историята и най-малко Алекс е траяла своя път напред. Тя сподели на феновете си, че е сбъднала една своя фантазия, а точно да се снабди със личен дом. Във влога си тя сподели резултата от огромния ремонт, който направила преди да заживее в мечтаното лично жилище. Месеци по-рано Алекс призна, че има гадже, като напълно предстоящо отхвърли да разкрие самоличността му.

Тя се отърси от дългогодишната си връзка и гледа напред. Това не е първо затруднение, което се постанова да преодолее. В подкаст с Александър Кадиев описа за първите си стъпки в моделството и инфлуенсърството и всички поучения, които си е взела до момента от направените неточности.



Бях дете, бях глупава, изяснява първата си среща със съда Алекс. След като нарушава контракт подписан с компанията на Маги Желязкова, тя изплаща неустойката и приключва заробващ шестгодишен контракт.

Погледнах всичко от положителната страна. С парите, които си събрах, с цел да си сложа импланти си купих свободата.

Алекс описа и за мъжете в живота си и не скри, че е претърпяла извънредно тежко раздялата с Дани, само че продължава напред и сбъдва фантазията си да има личен дом. В края на предходната година тя се снабдява с подобен. Преобразяването му лишило няколко месеца, само че пък резултатът си заслужава, убедиха се почитателите ѝ. Алекс към този момент живее в жилището, който е мезонет и е много необятен. На първо равнище е отворено огромно пространство, в което са кухнята и холът, а на горния етаж, към който води стълбище, са двете спални. На втория етаж евентуално е и банята.



Богданска е работила с компания за интериорен дизайн, като е взела участие ефективно във всяко решение. Разказа и за още едно свое начинание. Създала е чисто нов бранд и става лице на винарска маза, от което се усеща доста щастлива.

Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР